Termeni și condiții

Termeni și condiții


Blocul Verde este o platformă dezvoltată și administrată de către societatea BLOCUL VERDE SRL, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J02/1277/2011, cod unic de înregistrare 29307217, cu sediul în Arad, Str. Bihorului, Nr. 3, Bl. B2-2,  Ap. 9, Jud. Arad, Cod poștal: 310140, Telefon 0749276038 .

Modalităţi de plată

Societatea noastră pune la dispoziţia clienţilor posibilitatea de a-şi plăti online cheltuielile de la bloc, prin intermediul cardului bancar, utilizând ca modalitate de plată MyPOS Paymentsm unde datele dumneavoastră bancare sunt în deplină siguranţă. Detaliile cardului dvs nu vor ajunge la Blocul Verde SRL  sau la angajaţii acestuia. Întreaga tranzacţie se va desfăsura pe serverele procesatorului de plati online MyPOS Payments. Tranzacţiile se vor efectua în lei, indiferent de cardul dumneavoastră, în condiţiile agreate cu Banca emitentă a cardului dumneavoastră. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele MyPOS Payments. Site-ul nostru, www.bloculverde.eu,  nu solicită şi nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Toate preţurile de pe www.bloculverde.eu sunt exprimate în Lei.

Livrarea produselor

Având în vedere că Blocul Verde SRL oferă posibilitatea plăţii online a unor servicii care deja au fost prestate / livrate şi nu a unor produse, nu se pune problema livrării acestora. Plata serviciilor se poate face 24 ore / zi, 7 zile / săptămână. Pentru orice nelămuriri sau informaţii suplimentare ne puteţi contacta la adresa de email contact@bloculverde.eu sau la numărul de telefon 0749276038.

Politica de retur

În cazul în care aţi efectuat o plată din greşeală şi doriţi returnarea acesteia, vă rugăm să luaţi legătura cu noi prin intermediul datelor puse la dispoziţie în pagina de contact, pentru a vă transfera banii înapoi în cont. Puteţi solicita acest lucru în termen de 14 zile de la data efectuării plăţii.

Aplicabilitate

Condițiile prezentate în această pagină sunt valabile pentru website-ul www.bloculverde.eu și pentru orice alt website conex către care vei fi redirecționat în vedererea utilizării serviciilor noastre, cu excepția cazului în care sunt specificate în mod expres alte condiții de utilizare pe website-ul către care s-a făcut redirecționarea.  

Atunci când utilizezi platforma Blocul Verde în calitate de client partener, informațiile din prezenta pagină se vor completa cu Politica de confidențialitate şi cu Politica cookie.  

Drepturi de autor

Blocul Verde SRL este autorul acestui website și beneficiază de toate drepturile de proprietate intelectuală recunoscute de legislația română și cea internațională. În lipsa altor precizări, toate materialele, incluzând imagini, ilustrații, design-uri, fotografii, clipuri audio/video, ș.a.m.d., sunt proprietatea Blocul Verde SRL sau sunt licențiate de Blocul Verde SRL pentru a fi folosite.

Conținutul acestui website, integral și/sau parțial, nu poate fi exploatat în alt scop decât cel de utilizare a serviciilor, fără acceptul scris prealabil al Blocul Verde SRL.

Efectuarea de operațiuni neautorizate asupra acestui website și/sau tentativa de efectuare a acestora, incluzând fără a se limita la utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informații în vederea comercializării lor, blocarea accesului, ș.a.m.d., vor fi raportate către autorități și vor fi pedepsite conform legii.

Comunicări

Ne poți transmite întrebări, comentarii, note, sugestii, idei sau observații cu privire la conținutul acestui website și a serviciilor oferite, prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email contact@bloculverde.eu, atât timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, de natură să afecteze viața privată, drepturile de proprietate intelectuală, ale Blocul Verde SRL sau ale unor terțe părți, și nu conțin viruși, nu derulează campanii politice/electorale, solicitări comerciale, scrisori în lanț, mailinguri în masă sau orice altă formă de spam.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru mai multe informații despre prelucrarea datelor cu caracter personal pe care le colectăm atunci când vizitezi platforma Blocul Verde te rugăm să consulți Politica de confidențialitate.  

Legislația aplicabilă

Termenii și condițiile aplicabile vizitei pe platforma Blocul Verde sunt supuse legislației române.

Actualizări

Blocul Verde SRL își rezervă dreptul de a modifica și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și condițiile de utilizare, fără notificare prealabilă. De aceea, te rugăm să vizitezi periodic această pagină pentru a verifica condițiile aplicabile.


Data ultimei actualizări: 10.04.2021

Comentariile sunt închise.